skip to Main Content

Recensies & reviews

Hieronder vind je een kleine greep uit de recensies van lezers die ik heb gekregen op mijn boeken. Wil je ook graag een recensie achterlaten na het lezen van een van mijn boeken? Gebruik dan het formulier onderaan de pagina.

Daniéle S.

Geschiedenis is mijn passie en deze romans doen voelen of je erbij bent en de historische figuren een beetje kent. Je kan hun foto’s nog opzoeken ook. Lee, jenkins, Jackson noem het maar. Ze komen zo dichtbij. Vond die burgeroorlog niet zo interessant maar dat is behoorlijk veranderd

Arjan W.

Fantastische boekenreeks. Alles is tot in de puntjes authentiek! Stuk voor stuk lezen de boeken heerlijk weg en voordat je het weet heb je de hele reeks in huis.

Ayla K.

Een super leuk boek. Het leest heel makkelijk weg en ik zat er volledig in. De personages zijn levendig en je kunt je makkelijk in ze verplaatsen. Ik wacht op het volgende boek, en ben benieuwd hoe het allemaal af gaat lopen.

Ferdi K.

Ik vind het een boek dat gezellig wegleest, echt iets om gezellig een regenachtige zondagmiddag mee door te komen of zoals ik het laatste uur voor het slapen gaan. Verhaal zelf zit goed in elkaar en ik ben zowel betreffende de geschiedenis als op scheepvaart-technisch gebied geen zaken tegengekomen die niet kloppen.

Igor van D.

Heel mooi en goed leesbaar boek, schitterend mooi verhaal dat vraagt naar vervolg. Voor iedereen die van een goed boek lezen houdt, is dit een topper.

Elly P.

Rochette uit Duinkerken is een zeer vlot en spannend geschreven boek. Sommige zinnen zijn zo mooi, dat je er tranen van in je ogen krijgt. De manier van schrijven heeft soms iets weg van Jane Auel. Van mij had het nog veel dikker mogen zijn. Laat het volgende deel maar komen!

Bera van B.

Ik kon het niet meer wegleggen en verlang naar het vervolg. Voor mij is er een nieuw stukje wereld opengegaan, dat van de piraterij, alle intriges daarrond enz. Het leest als een trein, veel nieuwe zeeroverstermen, kortom heerlijk!

Alexander ter H.

Rochette uit Duinkerken neemt je mee naar de van piraten vergeven zeeën rond de Cariben, waar succes wordt gemeten in drank en buit en trouw duurt tot de volgende kans zich voordoet. Een spannend en meeslepend geschreven avonturenverhaal dat zich moeiteloos kan meten met de Sharpe en Hornblower-series. Laat u meevoeren, maar neem er de tijd voor: als u het oppakt, zult u het niet weer willen neerleggen!

Chantal B.

Ik heb er echt van gesmuld. Het hield me in de greep van het begin tot het einde. Het verhaal loopt als een trein. Spannend, aangrijpend en ook veel gelachen tussen alle wreedheden en gebeurtenissen in. Het laatste boek wat ik gelezen heb, vóór Rochette, waar ik zó in opging was Harry Potter en de Relieken van de Dood.

Peter K.

Bijzonder goed geschreven, ik kan niet wachten op het vervolg.

Noordhollands Dagblad

'Ik kan niet dun schrijven'.

Noordhollands Dagblad

Bij de Vikingen voelde het als thuiskomen

Schrijf een recensie

Heb je een van mijn boeken gelezen en wil je mij graag laten weten wat je er van vindt? Gebruik dan dit formulier om je recensie aan mij te versturen. Mijn dank is groot!

Back To Top