skip to Main Content
Williamsburg Waltz - Openingsbal

Williamsburg Waltz - Openingsbal

1860 – Na een afwezigheid van twaalf jaar keert Damien Kingston terug naar Williamsburg in Virginia. Hij weet zelf niet waarom zijn voeten hem weer naar huis gevoerd hebben na een vrijwillige verbanning om zijn scandaleuze plantersfamilie te ontvluchten.

Wat hij wel weet, is dat hij zijn avontuurlijke omzwervingen achter zich wil laten en oorlog voeren moe is. Maar Amerika staat aan de vooravond van een bloedige burgeroorlog en het is zeer de vraag of een ervaren soldaat als Damien zich daaraan kan onttrekken. Nog twijfelachtiger is het of zijn destructieve familie hem met hun politieke intriges met rust zal laten…

Koop dit boek

Uit het boek..

Gij zult uw zonde gewaar worden, als zij u vinden zal. De oude spreuk uit Numeri 32:23 hing al generaties boven de deur van de studeerkamer op Kingston Plantation. Anthony Kingston had zich er nooit door laten afschrikken; heel wat zonden had hij begaan en nimmer was hij veel van ze gewaar geworden, daar geen hem gevonden had. Ol’ King Tidewater was hij, de machtigste onder alle planters in Virginia. De andere families dansten allemaal naar zijn pijpen. Zelfs de allermachtigsten en allerrijksten beseften Kingstons lange arm. Ol’ King Tidewater regeerde Virginia en kneedde de loop der geschiedenis binnen haar grenzen naar zijn wensen.
Maar er was één luis in zijn pels, één voortdurende dreiging voor zijn onaantastbare macht. Irene Forrester was zijn persoonlijke Nemesis. Deze opportunistische plantersdochter had reeds op zeer jonge leeftijd beseft wat ze wilde. Gebruik makend van haar schoonheid, haar gave om mannen om haar kleine vinger te winden en haar schrandere geest en sublieme intelligentie had ze zich in de Kingston-familie gewurmd en daar een rotsvaste plek weten uit te beitelen, een positie weten te metselen waar Anthony niet om heen kon zonder zich eraan te stoten. Ze was zijn volle nicht, zijn voormalige stiefmoeder en zijn huidige schoonzuster in één. En zijn Nemesis. Hoe haatte hij haar.
En nu zat ze voor hem, in de studeerkamer, recht onder dat vermaledijde bronzen plakkaat met die verduivelde spreuk…

Productinformatie

Titel
Williamsburg Waltz – Openingsbal
Auteur
Rona Kreekel
Categorie
Romans
Aantal pagina’s
624
Geïllustreerd
Ja
Uitvoering/formaat
Paperback 16x24cm
Verschijningsdatum
05-05-2017
ISBN
978-94-0223-584-5/9789402235845
Vaste prijs
€ 29,99 (incl. verzenden)
Koop dit boek

Via Boekscout.nl

Back To Top